Käteviä käyttää, paksummat kuin samankaltaiset kilpailevat pyyhkeet ja sillä voi puhdistaa suuremman pinnan yhdellä liinalla, joten se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, koska tuotetta ei kulu niin paljon. Lisäksi pyyhkeet ovat laadukasta materiaalia eivätkä jätä pinnoille jälkiä.
Puhdistuspyyhkeet (niin alkoholittomat kuin alkoholia sisältävät pyyhkeet) tappavat kaikki erilaiset sienibakteerit ja virukset sekä ovat lisäksi puhdistusominaisuuksiltaan todella hyvät.

 

 

1. Alkoholittomat pyyhkeet ovat tuoksuttomia ja todella materiaaliystävällisiä, sopivat myös kumin, nahkan ja puupintojen puhdistamiseen ja desinfioimiseen.

2. Alkoholia sisältävät pyyhkeet sopivat hyvin muovi-, lasi- ja ruostumattomien pintojen puhdistamiseen ja desinfioimiseen. Ei jätä jälkiä, raitoja ja on todella helppo käyttää.

 

Tuote vaikuttaa laajasti sieniin ja bakteereihin, hävittää Gram-positiivisia ja Gram-negatiivisia bakteereja (ml. tuberkuloosin aiheuttaja), deaktivoi niin vaipallisia (ml. HBV, HIV, HCV, Vaccinia, Herpes simplex) kuin myös vaipattomia viruksia (ml. Adeno, Rota) ja sieniä. Tuotteen sisältämä desinfiointiaine hävittää pinnalla olevat bakteerit sekä luo epäsuotuisan ympäristön bakteerien kasvulle.

 

Desinfektiopyyhepakkaus ei-invasiivisten lääkinnällisten laitteiden ja välineiden pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin.

 

 

Vitasept®Wipes on tehokas ja monivaikutteinen ihon ja alkoholia kestävien pintojen desinfiointiaine. Pehmeät pyyhkeet on imeytetty desinfiointiaineella, eikä niistä jää käytön jälkeen pintoihin jäämiä. Sopii ihanteellisesti myös niiden pintojen desinfioimiseen, jotka ovat kosketuksissa ruoka- tai elintarvikeaineiden kanssa.

Pyyhettä vedetään reitettyyn kohtaan asti määrän tarpeen mukaan. Irti revittäessä tuetaan tarvittaessa toisella kädellä. Pyyhitään kaikki pinnat huolellisesti Vitasept®Wipes pyyhkeellä ja tarkistetaan, että puhdistettava alue olisi desinfiointiaineella käsitelty. Heitä pyyhe pois käytön jälkeen. Pyyhkeiden kuivumisen välttämiseksi on läppä aina suljettava.

 

Vitasept Wipes Desinfektiopyyhe

Globaquat®Wipes käytetään akryylipintojen, erilaisten muovien, kuntosalilaitteiden, johtojen, leikkikalujen, patjojen ym. puhdistamiseen ja desinfioimiseen. Kolmen eri kvaternäärisen ammoniumyhdisteen ja pinta-aktiivisen aineen ainutlaatuinen yhdistelmä antaa tuotteelle erinomaiset puhdistus- ja desinfiointiominaisuudet.

Pyyhettä vedetään reitettyyn kohtaan asti määrän tarpeen mukaan. Irti revittäessä tuetaan tarvittaessa toisella kädellä. Pyyhitään kaikki pinnat huolellisesti Globaquat®Wipes pyyhkeellä ja tarkistetaan, että puhdistettava alue olisi desinfiointiaineella käsitelty. Heitä pyyhe pois käytön jälkeen. Pyyhkeiden kuivumisen välttämiseksi on läppä aina suljettava. Jos pyyhkeet ovat kuivia, kostuta pyyhkeet Globaquat®RTU: lla.

Alkoholiton desinfektiopyyhe pintojen ja lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin

 

 

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 13624, EN 13697, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 16615

 

Puhdistus- ja desinfiointipyyhkeitä/liinoja tarjoamme kolmessa eri kokoisessa pakkauksessa 100/120/450!

 

 

https://gpcfinland.com/tuotekategoria/pinnat/

https://www.facebook.com/106491693504993/videos/858591267819100