Brush Foam meikkisiveltimien puhdistusvaahto, 250 ml

Etusivu/Instrumenti/Brush Foam meikkisiveltimien puhdistusvaahto, 250 ml

Brush Foam meikkisiveltimien puhdistusvaahto, 250 ml

10.00

Päivittäiseen käyttöön sopiva meikkisiveltimien puhdistusvaahto auttaa poistamaan helposti ja tehokkaasti meikkisiveltimiin kertyneet meikkijäämät, talin, kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet.

Puhdistusvaahto tuhoaa bakteereille ja sienille otollisen kasvuympäristön ja ehkäisee siten taudinaiheuttajien välittymisen asiakkaalta toiselle. Vaahtoon on lisätty hoitoaineita, jotka auttavat säilyttämään siveltimien karvojen pehmeyden, joustavuuden ja kestävyyden.

Tuote sopii luontoperäisten, synteettisten ja Toray-siveltimien puhdistukseen.

Osasto:

Kuvaus

Tuotteen ominaisuudet

  • päivittäiseen käyttöön sopiva
    • tuhoaa bakteereille ja sienille otollisen kasvuympäristön • sopii luontoperäisten, synteettisten ja Toray-siveltimien

puhdistukseen!

Brush Foam on päivittäiseen käyttöön sopiva meikkisiveltimien puhdistusvaahto joka auttaa poistamaan helposti ja tehokkaasti meikkisiveltimiin kertyneet meikkijäämät, talin, kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Puhdistusvaahto tuhoaa bakteereille ja sienille otollisen kasvuympäristön ja ehkäisee siten taudinaiheuttajien välittymisen asiakkaalta toiselle. Fenoksietanoli ja etyyliheksyyliglyseriini takaavat yhdessä antimikrobisen vaikutuksen.

Vaahtoon on lisätty hoitoaineita, jotka auttavat säilyttämään siveltimien karvojen pehmeyden, joustavuuden ja kestävyyden. Se on erittäin tärkeää herkkäihoisten asiakkaiden kohdalla.

Koostumus

aqua purificata, balanced blend of anionic and nonionic surfactants, citric acid, methylisothiazolinone

Käyttö

Annostele vaahtoa haalealla vedellä kostutettuun sieneen. Hankaa sivellintä sienessä olevalla vaahdolla niin, että vaahto jakautuu tasaisesti siveltimeen. Poista vaahto huuhtomalla sivellintä huolellisesti juoksevalla vedellä, purista siveltimestä liika vesi ja aseta sivellin puhtaan kankaan päälle kuivumaan.