Daily Extra sitruksen tuoksuinen nestesaippua

Etusivu/Iho & kädet/Daily Extra sitruksen tuoksuinen nestesaippua

Daily Extra sitruksen tuoksuinen nestesaippua

6.50

DAILY EXTRA

MIEDOSTI SITRUUNANTUOKSUINEN NESTESAIPPUA

Daily Extra nestesaippua sisältää ihoa kosteuttavia, pehmentäviä ja lipidikerrosta uusivia aineita, sekä ihoa suojaavia komponentteja, jotka auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon myös ihon syvemmissä kerroksissa, kollageenisidoksien vahvuuden sekä luonnollisen pehmeyden ja normaalin pH-tason.

Sopii ihanteellisesti käytettäväksi terveydenhoitolaitoksissa ja elintarviketeollisuudessa, jolloin käsiä tulee pestä usein.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

• väriaineeton

  • miedosti sitruunantuoksuinen
  • sisätää ihoa suojaavia komponentteja
  • sopii myös herkälle iholle
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

KÄYTTÖ

Levitä kosteisiin käsiin vähän saippuaa, vaahdota, pese kädet ja huuhdo juoksevalla vedellä. Hygieeninen käsien pesu vie 40-60 sekuntia.

Nestesaippuaa käytetään koko vartalon ja hiusten pesuun laimennettuna suhteessa 1:2. Hiero hellävaraisesti iholle ja hiuksiin, huuhdo huolellisesti.

SÄILYTYS

Avaamisen jälkeen tuotetta voidaan varastoida enintään 6 kuukautta. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

KOOSTUMUS

aqua purificata, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamide diethanolamine, glyceryl, citric acid

pH 5,5