Pakkasvoide – Globashield®

Pakkasvoide – Globashield®

Alkuperäinen hinta oli: 8.00€.Nykyinen hinta on: 5.00€.

Nopeasti imeytyvä luonnollinen pakkasvoide, joka tekee ihosta pehmeän ja elastisen ja suojaa samalla ihoa haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Sisältää E-vitamiinia, parantavaa luomupropolisuutetta, siperiansembran siemenöljyä, suojakerroksen muodostavaa mehiläisvahaa, puolukansiemenuutetta, jolla on antiseptisiä ominaisuuksia, ja karpalonsiemenuutetta, jolla on antioksidanttinen vaikutus. Hyvä pakkasvoide allergisen kosketusihottuman hoitoon.

Voide sopii erinomaisesti käytettäväksi terveydenhuollossa ja elintarviketeollisuudessa, missä työn luonteen vuoksi pestään käsiä usein ja käytetään antiseptisiä valmisteita ja suojakäsineitä. Ei sisällä synteettisiä väriaineita eikä hajusteita.

Osasto:

Kuvaus

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • vettähylkivä
  • vosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa
  • ei sisällä parabeeneja, metyyli-isotiatsolinonia eikä formaldehydiä vapauttavia aineita
  • ihoystävällinen pH
  • kätevässä pumppupullossa

KÄYTTÖ

Levitä ja hiero puhtaalle iholle pyörivin liikkein, kunnes voide on imeytynyt. Voidaan tarvittaessa käyttää useita kertoja päivässä.

SÄILYTYS

Tuote säilyy avaamisen jälkeen enintään 24 kuukautta. Tuotteen laadun varmistamiseksi säilytä tuotetta huoneenlämmössä, älä altista suoralle auringonvalolle ja vältä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Tuote on ekologisesti turvallinen, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Ennen pakkauksen hävittämistä huuhtele pakkaus sisältä vedellä.

KOOSTUMUS

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cyclopentasiloxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Benzyl alcohol, Pinus Sibirica Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Propolis Extract, Cera Alba, Vaccinum Vitis-Idea Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Tocopheryl Acetate

pH 5,5

 

*E vitamiini on ravinne jota kehosi tarvitsee ylläpitääkseen immuunisysteemiäsi, solujen toimintaa ja ihon terveyttä. Se on antioksidantti, joka tarkoittaa, että se pitää ihosi kiinteänä ja nuorena taistellessaan vapaita radikaaleja eli ”pahoja elementtejä”, jotka saavat ihosi vanhenemaan ja joita löytyy kehostasi ja ympäristöstä, vastaan. Lakan siemenet ovat suuret ja niissä on rasvaliukoista E-vitamiinia. Lakan siemenöljy sisältää linolihappoa ja alfalinoleenihappoa, elimistölle välttämättömiä monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei pysty itse tuottamaan.

*Karpalo on monipuolinen terveysmarja, jonka antimikrobiset ainesosat hoitavat ihon tulehdusta ja epäpuhtauksia luonnollisella tavalla. Ne puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa sekä ihon pH:ta, hoitavat aknea ja kosteuttavat ihoa. Karpalo sisältää puhdistavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Go to Top