Vitasept®P WIPES alkoholipohjaiset pyyhkeet

16.00

Vitasept®P Wipes on lääketieteellisten laitteiden puhdistusaine. Soveltuu myös alkoholia kestävien pintojen nopeaan desinfiointiin. Aineesta ei jää käytön jälkeen pinnoille jäämiä, minkä vuoksi se sopii ihanteelilsesti myös sellaisten pintojen desinfioimiseen, jotka ovat kosketuksissa ruokiin ja elintarvikkeisiin.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • nopea vaikutusaika
  • etanolipohjainen
  • ei sisällä aldehydejä, kvaternaarisia ammoniumyhdisteitä eikä klorideja
  • ei jätä pinnoille jäämiä
  • sopii erityisen hyvin vaikeasti saavutettaviin paikkoihin
  • pehmeä kangasmainen materiaali, ei sisällä selluloosaa eikä jätä nukkaa pinnoille
  • ei tarvitse huuhtoa
  • ei muuta pinnan ulkonäköä

Tiedoksi kauneuden tekijälle

Miksi puhdistuspyyhkeemme ovat parempia?

Käteviä käyttää, paksummat kuin samankaltaiset kilpailevat pyyhkeet ja sillä voi puhdistaa suuremman pinnan yhdellä liinalla, joten se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, koska tuotetta ei kulu niin paljon. Lisäksi pyyhkeet ovat laadukasta materiaalia eivätkä jätä pinnoille jälkiä.
Puhdistuspyyhkeet tappavat kaikki erilaiset sienibakteerit ja virukset.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

KÄYTTÖ

Pyyhettä vedetään reitettyyn kohtaan asti määrän tarpeen mukaan. Irti revittäessä tuetaan tarvittaessa toisella kädellä. Pyyhitään kaikki pinnat huolellisesti Vitasept®P Wipes-pyyhkeellä ja tarkistetaan, että puhdistettava alue olisi desinfiointiaineella käsitelty. Ristikontaminaation välttämiseksi pyyhkeet on tarkoitettu kertakäyttöön. Heitä pyyhe pois käytön jälkeen. Pyyhkeiden kuivumisen välttämiseksi on läppä aina suljettava. Desinfiointiaine Vitasept®P Wipes on yhteensopiva useimpien lääketieteellisten laitteiden kanssa. Orgaanisesta lasista valmistetut esineet eivät sovellu tämän tuotteen kanssa.

VAIKUTUSAIKA

30 sekuntia
60 sekuntia (EN 16615)
3 minuuttia (Aspergillus niger-itiöt)

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 13624, EN 13697, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 16615

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi säilytä 5–25°C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä.

KIERRÄTYS

Muoviset pakkausmateriaalit ovat kierrätyskelpoisia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä. Pakkauskartonki lajitellaan kartonkikeräykseen. Pakkauksen ja valmisteen yhteensopivuus on laatuvarmennettu.

TURVALLISUUSTIETO

Katso lisätietoja tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta. Jos Vitasept®P Wipes:n käytön yhteydessä ilmenee vakavaa terveyden heikkenemistä, siitä on ilmoitettava valmistajalle ja maasi toimivaltaiselle viranomaiselle. Epäselvissä tapauksissa neuvottele sääntelyasioiden neuvonantajan kanssa.

KOULUTUSOHJEITA

Lue käyttöohje ja käyttöturvallisuustiedote huolellisesti ennen tämän tuotteen käyttöä. Katso tarkemmat tiedot teknisistä tiedoista.

KOOSTUMUS

100g tuotetta sisältää vaikuttavia aineita: etanoli 80 g

pH ~7
Tuotteella on lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen (EU) 2017/745 mukainen CE-merkki

Puhdistus- ja desinfiointipyyhkeitä/liinoja tarjoamme kolmessa eri kokoisessa pakkauksessa 150/500 kpl.

https://www.facebook.com/gpcfinland/videos/600735991272248

 

 

Go to Top