Vitasept Wipes (alkoholipohjaiset desinfektiopyyhkeet)

10.0045.00

53 varastossa

Vitasept®Wipes on tehokas ja monivaikutteinen ihon ja alkoholia kestävien pintojen desinfiointiaine. Pehmeät pyyhkeet on imeytetty desinfiointiaineella, eikä niistä jää käytön jälkeen pintoihin jäämiä. Sopii ihanteellisesti myös niiden pintojen desinfioimiseen, jotka ovat kosketuksissa ruoka- tai elintarvikeaineiden kanssa.

TUOTTEEN OMINAISUUDET:

  • nopea vaikutusaika
  • alkoholipohjainen
  • ei sisällä aldehydejä tai kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä
  • ei jätä pinnoille jäämiä
  • sopii erityisen hyvin vaikeasti saavutettaviin paikkoihin
  • pehmeä kangasmainen materiaali
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Miksi puhdistuspyyhkeemme ovat parempia?

Käteviä käyttää, paksummat kuin samankaltaiset kilpailevat pyyhkeet ja sillä voi puhdistaa suuremman pinnan yhdellä liinalla, joten se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, koska tuotetta ei kulu niin paljon. Lisäksi pyyhkeet ovat laadukasta materiaalia eivätkä jätä pinnoille jälkiä.
Puhdistuspyyhkeet tappavat kaikki erilaiset sienibakteerit ja virukset sekä ovat lisäksi puhdistusominaisuuksiltaan todella hyvät.

Tuote vaikuttaa laajasti sieniin ja bakteereihin, hävittää Gram-positiivisia ja Gram-negatiivisia bakteereja (ml. tuberkuloosin aiheuttaja), deaktivoi niin vaipallisia (ml. HBV, HIV, HCV, Vaccinia, Herpes simplex) kuin myös vaipattomia viruksia (ml. Adeno, Rota) ja sieniä. Tuotteen sisältämä desinfiointiaine hävittää pinnalla olevat bakteerit sekä luo epäsuotuisan ympäristön bakteerien kasvulle.

Puhdistus- ja desinfiointipyyhkeitä/liinoja tarjoamme kolmessa eri kokoisessa pakkauksessa 100/120/450!

KÄYTTÖ

Pyyhettä vedetään reitettyyn kohtaan asti määrän tarpeen mukaan. Irti revittäessä tuetaan tarvittaessa toisella kädellä. Pyyhitään kaikki pinnat huolellisesti Vitasept®Wipes pyyhkeellä ja tarkistetaan, että puhdistettava alue olisi desinfiointiaineella käsitelty. Heitä pyyhe pois käytön jälkeen. Pyyhkeiden kuivumisen välttämiseksi on läppä aina suljettava.

VAIKUTUSAIKA

60 sekuntia (EN 16615)

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 13624, EN 13697, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 16615

MUUT TESTAUSMENETELMÄT

DVV/RKI

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Säilytä 5–25 °C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä.

KIERRÄTYS

Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAARA!

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

KOOSTUMUS

100g tuotetta sisältää seuraavia vaikuttavia aineita: isopropanoli 60g, denaturoitu etanoli 15g

Go to Top