Neutraali yleispuhdistusaine

6.0023.00

Cyclone 7 on hajuton ja tehokas yleispuhdistusaine, joka on tarkoitettu käytettäväksi sairaaloissa, sanatorioissa, hoitokodeissa, lasten hoitolaitoksissa, elintarvikealan yrityksissä, parturi-kampaamoissa, kauneushoitoloissa, saunoissa, allastiloissa ja kaikkialla muulla, jossa vaaditaan hygieniaa ja puhtautta.

Tuote sopii vesipesua kestävien pintojen puhdistamiseen, sekä lakattujen lattioiden, ovien, lasi- ja muovipintojen, laatoitusten, maalattujen puu- ja metallikalusteiden ym. puhdistamiseen.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • hyvä puhdistuskyky
  • hajuton
  • neutraali pH
  • taloudellinen
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

KÄYTTÖ: Liuota 10–40 ml Cyclone 7:ää 10 litraan vettä. Käsittele puhdistettavat pinnat käyttöliuoksella. Lian ollessa paakkuuntunutta anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja käsittele sitten harjalla. Tuote tehoaa parhaiten, kun veden lämpötila on +20…+50 °C.

SÄILYTYS: Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS: Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAROITUS! Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

KOOSTUMUS: etoksyloitu alkoholi, dodekyylibentseenisulfonihapolla, EDTA, kompleksinmuodostaja

pH 6-7

Go to Top