Pesevä pintadesinfektioaine

55.00

Globacid® AG on tehokas desinfiointiaine eläinsuojien ja muiden maatalousrakennusten (mm. bioturvallisuutta lisäävien porttirakennusten), julkisten, yksityisten ja teollisuustilojen sekä pintojen, laitteiden, varusteiden ja säiliöiden desinfiointiin. Käyttökelpoinen myös jalkineiden desinfiointimatoissa ja ajoneuvojen pyörien desinfiointiin tarkoitetuissa desinfiointialtaissa. Tehoaa myös sumutettuna

Testi EN 14675  joka on tehty ECBO (Bovine enterovirus Type 1) viruksella. Jos aine tuhoaa ECBO viruksen, sitten se tehoaa kaikkiin eläinlääketieteen viruksiin.
Globacid AG toimii erinomaisesti 0,5% puhtaissa olosuhteissa 15min ja 1% likaisissa olosuhteissa 15min.

Ja tietysti EN 1656 vahvistaa sen, että tehoaa kaikkiin bakteereihin.

AG testi EN 16437 (kuoppaiset pinnat), kuten betoni/puu jne.
AG toimii superhyvin, liitteenä on mukana kaikki tiedot ja kokeet.

Ei ole vahvasti vaahtoava ja voidaan käyttää myös painepesureissa ja koneissa.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • taloudellinen
  • laaja vaikutusalue
  • tehoaa myös alhaisissa lämpötiloissa
  • tehoaa myös kovalla vedellä laimennettuna
  • teho ei vähene orgaanisen lisäaineen sisältyessä liuokseen.

 

Osasto:

Kuvaus

KÄYTTÖ

Valmista tiivisteestä ja puhtaasta vedestä käyttöliuos vaikutusajan mukaan Käyttöliuoksen menekki 1L/5m2. Käsittele tarvittavat pinnat valmisteella ja anna vaikuttaa (ks. käyttöliuoksen vaikutusajat).Huom.!Vältä kosketusta amiinipohjaisten tuotteiden kanssa!

KÄYTTÖLIUOKSEN VÄKEVYYS JA VAIKUTUSAJAT* Asiantuntijaraportti saatavilla
Yleinen desinfektio (pinnat, jotka on puhdistettu etukäteen)
0,5%
5ml/l
15min
Yleinen desinfektio (likaiset olosuhteet)
1%
10ml/l
15min
Kaikki eläimiä koskevat virukset* (pinnat, jotka on puhdistettu etukäteen)
0,5%
5ml/l
15min
Kaikki eläimiä koskevat virukset* (likaiset olosuhteet)
1%
10ml/l
15min

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI: Tuote on bakterisidinen (mm. E. coli, Pseudomonas spp., Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Enterococcus spp., Listeria spp., Salmonella spp., Campylobacter spp.), C. albicans ja virusidinen kaikkia eläinviruksia vastaan (mm. lintuinfluenssa, rota-, parvo-, sirkovirus, afrikkalainen sikarutto, tarttuva keuhkoputkentulehdus, gumborotauti, ECBO).

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN: EN 1275, EN 1276, EN 14349:2012, EN 14675:2015, EN 16437, EN 1656:2019, EN 1657:2016

SÄILYTYS: Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi säilytä 5– 30°C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä ja vältä jäätymistä.

KIERRÄTYS: Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAROITUS! Haitallista nieltynä. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Haitallista hengitettynä. Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. Erittäin myrkyllistä vesieliöille.Vältä kaasun/ sumun/ höyryn/ suihkeen hengittämistä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta.

JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Pese saastunut vaatetus ennen uudelleenkäyttöä.

KOOSTUMUS: 100 g:aan tuotetta sisältyvät vaikuttavat aineet: glutaralaldehydia 20g, kvaternääriset ammoniumyhdistee 10g

pH 4-7

Pakkaus 5L

Testi EN 14675, joka on tehty ECBO(Bovine enterovirus Type 1) viruksella. Jos aine tuhoaa ECBO viruksen, sitten se tehoaa kaikkiin eläinlääketieteen viruksiin.
Globacid AG toimii erinomaisesti 0,5% puhtaissa olosuhteissa 15min ja 1% likaisissa olosuhteissa 15min.Ja tietysti EN 1656 vahvistaa sen, että tehoaa kaikkiin bakteereihin.AG testi EN 16437(kuoppaiset pinnat), kuten betoni/puu jne.
AG toimii superhyvin, liitteenä on mukana kaikki tiedot ja kokeet.Ei ole vahvasti vaahtoava ja voidaan käyttää myös painepesureissa ja koneissa.

Go to Top