Kevyt hoitovoide – Globacare

4.00

Kevyt hoitovoide, joka tekee ihosta pehmeän ja elastisen ja auttaa vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä. Sopii päivittäiseen käyttöön. Sopii normaalille, kuivalle ja vaurioituneelle iholle. Edesauttaa kuivan, karhean ja halkeilevan ihon uusiutumista.

Useat voiteen sisältämät kasviperäiset ainesosat ovat kansanlääkinnässä erittäin arvostettuja niiden ihoa rauhoittavan ja tulehdusoireita lievittävän vaikutuksen vuoksi. Lakka on hyvä C- ja E-vitamiinin lähde, ja lumijäkälästä valmistettu uute auttaa lievittämään iho-ongelmia. Voiteella on ainutlaatuinen vaikutus, joka tyydyttää vaativimmankin käyttäjän toiveet.

Voide sopii erinomaisesti käytettäväksi terveydenhuollossa ja elintarviketeollisuudessa, missä työn luonteen vuoksi pestään käsiä usein ja käytetään antiseptisiä valmisteita. Ei sisällä synteettisiä väriaineita eikä hajusteita.

Kuvaus

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • lievästi antiseptinen
  • kosteuttaa ja hoitaa ihoa
  • ei sisällä parabeeneja, metyyli-isotiatsolinonia eikä formaldehydiä vapauttavia aineita
  • ihoystävällinen pHkätevässä pumppupullossa tai tuubissa

KÄYTTÖ

Levitä ja hiero iholle pyörivin liikkein, kunnes voide on imeytynyt. Jos iho on erittäin kuiva, voidetta voi käyttää useita kertoja päivässä.

SÄILYTYS

Tuote säilyy avaamisen jälkeen enintään 24 kuukautta. Tuotteen laadun varmistamiseksi säilytä tuotetta huoneenlämmössä, älä altista suoralle auringonvalolle ja vältä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Tuote on ekologisesti turvallinen, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Ennen pakkauksen hävittämistä huuhtele pakkaus sisältä vedellä.

KOOSTUMUS

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Stearic acid, Palmitic acid, Helianthus annuus Seed oil, Elaeis Guineensis Oil, Rubus Chmaemorus Fruit Extract, Pulmonaria Officinalis Extract, Arnica montana Flower Extract, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate

pH 5,5

PAKKAUS: Tuubi 200 ml; pumppupullo 500 ml

 

*E vitamiini on ravinne jota kehosi tarvitsee ylläpitääkseen immuunisysteemiäsi, solujen toimintaa ja ihon terveyttä. Se on antioksidantti, joka tarkoittaa, että se pitää ihosi kiinteänä ja nuorena taistellessaan vapaita radikaaleja eli ”pahoja elementtejä”, jotka saavat ihosi vanhenemaan ja joita löytyy kehostasi ja ympäristöstä, vastaan. Lakan siemenet ovat suuret ja niissä on rasvaliukoista E-vitamiinia. Lakan siemenöljy sisältää linolihappoa ja alfalinoleenihappoa, elimistölle välttämättömiä monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei pysty itse tuottamaan.

*Lakka on yksi arvokkaimmista luonnonmarjoista Suomessa. Marjan tärkeydestä kertoo sen monet nimet: lakka, hilla, valokki ja suomuurain. Lakan sisältämät A-vitamiinin esiasteet, karotenoidit, toimivat antioksidantteina, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta haittatekijöiltä kuten UV-säteilyltä ja saasteilta. Lakan korkea C-vitamiinipitoisuus vahvistaa ja kirkastaa ihoa.

 

Go to Top