Shine – astianpesuaine

Shine – astianpesuaine

Alkuperäinen hinta oli: 5.50€.Nykyinen hinta on: 4.50€.

Shine (tiiviste) on mieto, mutta tehokas astianpesuainetiiviste kaikkien keittiövälineiden ja astioiden pesuun sekä muiden vettä kestävien pintojen puhdistamiseen. Tuotteen koostumukseen sisältyvät tensidit liuottavat tehokkaasti rasvaa, proteiineja ja fermenttejä, ja sillä on hyvä rasvaa emulgoiva ominaisuus. Eriomainen pesutulos on taattu myös viileällä ja kovalla vedellä pestäessä. Astiat ja lasiesineet ovat pesun jälkeen kirkkaita.

Kuvaus

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • erinomainen pesutulos
  • hajuton
  • väriaineeton
  • neutraali pH
  • käsinpesuun
  • sopii herkkäihoisille
  • sopii myös pintojen puhdistukseen

 

KÄYTTÖ

Aseta astia liuokseen ja pese sienellä tai harjalla. Liuoksen väkevyys riippuu astioiden likaantumisasteesta ja veden kovuudesta (enintään 1:2000).

Ensin kannattaa pestä lasiesineet ja vähän likaantuneet aterimet ja viimeiseksi keittiön pinnat sekä keitto- ja paistoastiat (kattilat, paistinpannut ym.). Huuhdo astiat pesun jälkeen, mieluiten lämpimällä vedellä, mikä auttaa niitä kuivumaan nopeammin. Työn jälkeen kuivaa kätesi huolellisesti mutta hellästi, jotta iho pysyy pehmeänä.

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

 

KIERRÄTYS

Tuote on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Muoviset pakkausmateriaalit ovat kierrätyskelpoisia. Muovinkeräykseen muovipakkaus soveltuu huuhdeltuna, pullo ja suljin eroteltuina. Pakkauskartonki lajitellaan kartonkikeräykseen. Pakkauksen ja valmisteen yhteensopivuus on laatuvarmennettu.

KOOSTUMUS

natriumdodekyylibentseenisulfonaatti, natriumkloridi, bentsyylialkoholi, sitruunahappo

pH 6

Go to Top