Alkoholipohjainen jalkasuihke

Alkoholipohjainen jalkasuihke

5.0038.00

Vitasept®FG poistaa ihon ja kynsien sienitaudeille suotuisan ympäristön, vähentäen jalkojen liikahikoilua ja siitä johtuvaa epämiellyttävää hajua.
TUOTTEEN OMINAISUUDET:
  • alkoholipohjainen
  • sisältää ihonhoitoaineita
  • toimii nopeasti ja tehokkaasti
  • vähentäen jalkojen liikahikoilua

Halkeilevien kantapäiden suurin syy on kuiva iho

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Sopii alkoholia kestävien jalkineiden nopeaan desinfiointiin. Vähentää jalkojen hikoilua ja siitä aiheutuvaa epämiellyttävän hajun syntymistä. Poistaa ihon ja kynsien sienitaudeille sopivan ympäristön. Ihoa suojaavien komponenttien sisällöstä johtuen se auttaa palauttamaan ihon suojatoimintoja.

KÄYTTÖ

Ruiskuta kuivalle jalkojen iholle ja kynsiin siten, että koko hoidettava pinta on valmisteen peitossa, ja anna kuivua 30 sek. Käsittele alkoholia kestävistä jalkineista (bowlingkengät, kumisaappaat, hiihtokengät, sotilassaappaat, lenkkitossut ym.) kaikki sisäpinnat ja anna vaikuttaa 30 sek. Sopii käytettäväksi jalkojen desinfiointisuihkuissa sekä alkoholia kestävien jalkineiden desinfiointiaineena. Suositeltavaa käyttää urheiluseuroissa, uimahalleissa, saunassa, hotellihuoneissa ja muissa yleiskäyttöisissä puku- ja pesutiloissa.

VAIKUTUSAIKA

30 sekuntia

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

EN 1275, EN 13727

MUUT TESTAUSMENETELMÄT

DVV/RKI

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Säilytä 5–25 °C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAARA!

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista

piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

KOOSTUMUS

100g tuotetta sisältää seuraavia vaikuttavia aineita: isopropanoli 60g, denaturoitu etanoli 15g,  kvaternääriset ammoniumyhdisteet 0,2g

Saatat myös pitää...

Go to Top