Emäksinen yleispuhdistusaine

Emäksinen yleispuhdistusaine

25.00

Cyclone 12 on tehokas emäksinen yleispuhdistusaine, joka on tarkoitettu käytettäväksi sairaaloissa, sanatorioissa, hoitokodeissa, lasten hoitolaitoksissa, elintarvikealan yrityksissä, parturi-kampaamoissa, kauneushoitoloissa, saunoissa, allastiloissa ja kaikkialla muulla, jossa vaaditaan tehokasta puhdistusainetta.

Tuote sopii vesipesua kestävien pintojen puhdistukseen.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • irrottaa kaikkein hankalimmankin lian
  • taloudellinen
Osasto:

Kuvaus

KÄYTTÖ: Liuota 10–40 ml Cyclone 12:ta 10 litraan vettä. Käsittele puhdistettavat pinnat käyttöliuoksella. Lian ollessa paakkuuntunutta anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja käsittele sitten harjalla. Tuote tehoaa parhaiten, kun veden lämpötila on +20…+50°C. Puhdistaaksesi vahatun lattian liuota 10–20 ml tiivistettä 10 litraan vettä.

SÄILYTYS: Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS: Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAROITUS! Haitallista nieltynä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia.
Huuhdo suu. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

KOOSTUMUS: etoksyloitu alkoholi, natriumkarbonaatti, alkyylibentseenisulfonihapolla, EDTA, kompleksinmuodustaja

pH 10-11

Saatat myös pitää...

Go to Top