Cyclone 7 neutraali yleispuhdistusaine

6.0023.00

Cyclone 7 on hajuton ja tehokas yleispuhdistusaine, joka on tarkoitettu käytettäväksi sairaaloissa, sanatorioissa, hoitokodeissa, lasten hoitolaitoksissa, elintarvikealan yrityksissä, parturi-kampaamoissa, kauneushoitoloissa, saunoissa, allastiloissa ja kaikkialla muulla, jossa vaaditaan hygieniaa ja puhtautta.

Tuote sopii vesipesua kestävien pintojen puhdistamiseen, sekä lakattujen lattioiden, ovien, lasi- ja muovipintojen, laatoitusten, maalattujen puu- ja metallikalusteiden ym. puhdistamiseen.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • hyvä puhdistuskyky
  • hajuton
  • neutraali pH
  • taloudellinen
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

 

KÄYTTÖ

Liuota 10–40 ml Cyclone 7:ää 10 litraan vettä. Käsittele puhdistettavat pinnat käyttöliuoksella. Lian ollessa paakkuuntunutta anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja käsittele sitten harjalla. Tuote tehoaa parhaiten, kun veden lämpötila on +20…+50 °C.

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAROITUS!

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

KOOSTUMUS

etoksyloitu alkoholi, dodekyylibentseenisulfonihapolla, EDTA, kompleksinmuodostaja

pH 6-7

Go to Top