Alkoholiton desinfektiopyyhkeet

Alkoholiton desinfektiopyyhkeet

13.0043.00

Alkoholiton desinfiointipyyhkeet puhdistavat nopeasti ja tehokkaasti kodin ja työpaikan pinnat, sekä laitteet. Desinfiointipyyhkeillä saat nopeasti puhdistettua ja desinfiointua muutamalla pyyhkäisyllä pöydät, kaikki pinnat, näppäimistöt, työpisteet, taukohuoneen laitteet kuten kahvinkeittimet tai mikron kosketuspinnat – oikeastaan mitä tahansa! Puhdistus- ja desinfiointipyyhkeitä/liinoja tarjoamme kolmessa eri kokoisessa pakkauksessa 150/600 kpl.

 TUOTTEEN OMINAISUUDET
  • alkoholiton ja aldehyditon
  • hajusteeton ja väritön
  • nopea vaikutusaika (1 minuutti)
  • laaja materiaalien yhteensopivuus
  • erittäin hyvä puhdistuskyky
  • helppo käyttää
  • ei tuberkulosidista vaikutusta

Tiedoksi kauneuden tekijälle

Miksi puhdistuspyyhkeemme ovat parempia?

Käteviä käyttää, paksummat kuin samankaltaiset kilpailevat pyyhkeet ja sillä voi puhdistaa suuremman pinnan yhdellä liinalla, joten se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, koska tuotetta ei kulu niin paljon. Lisäksi pyyhkeet ovat laadukasta materiaalia eivätkä jätä pinnoille jälkiä.
Puhdistuspyyhkeet tappavat kaikki erilaiset sienibakteerit ja virukset.

Kuvaus

Alkoholiton desinfektiopyyhe pintojen ja lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin.

Globaquat®Wipes käytetään akryylipintojen, erilaisten muovien, kuntosalilaitteiden, johtojen, leikkikalujen, patjojen ym. puhdistamiseen ja desinfioimiseen. Kolmen eri kvaternäärisen ammoniumyhdisteen ja pinta-aktiivisen aineen ainutlaatuinen yhdistelmä antaa tuotteelle erinomaiset puhdistus- ja desinfiointiominaisuudet.

KÄYTTÖ

Pyyhettä vedetään reitettyyn kohtaan asti määrän tarpeen mukaan. Irti revittäessä tuetaan tarvittaessa toisella kädellä. Pyyhitään kaikki pinnat huolellisesti Globaquat®Wipes pyyhkeellä ja tarkistetaan, että puhdistettava alue olisi desinfiointiaineella käsitelty. Heitä pyyhe pois käytön jälkeen. Pyyhkeiden kuivumisen välttämiseksi on läppä aina suljettava. Jos pyyhkeet ovat kuivia, kostuta pyyhkeet Globaquat®RTU: lla.

Ei sovellu käsien puhdistamiseen.

VAIKUTUSAIKA

60 sekuntia

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 1040, EN 1275, EN 1276, EN 13624, EN 13697, EN 13727, EN 14476, EN 14561, EN 14562, EN 16615

MUUT TESTAUSMENETELMÄT

DVG, DVV/RKI, DGHM, „Vaikutus akryylilasille“ Röhm GmbH

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

KOOSTUMUS

100g tuotetta sisältää seuraavia vaikuttavia aineita: kvaternääriset ammoniumyhdisteet 0,75g

Go to Top