Desinfiointiastia

10.00

Sterilization bowl for tools

Desinfiointiastia kätevä muovinen desinfiointiastia instrumenteille. Irroitettava ja lasketuva taso lisää astian käytännöllisyyttä. Kätevä laskeutuva taso voidaan irrottaa välineiden kuivaamisen ajaksi. Kestää desinfiointiliuokset haurastumatta. Muovinen desinfiointiastia laskeutuvalla tasolla. Valmistettu kemikaalin kesvävistä materiaaleista. Koko: 22 x 12,5 x 7 cm Tason koko: 19 x 8 x 2,5 cm Puhtaat työvälineet ovat kauneudenhoidon a ja o. Valikoimamme desinfiointiastiat on suunniteltu ammattikäyttöön. Erityisen astian kanssa työvälineiden desinfionti on helppoa ja siistiä.

Koko: 22 x 12 x 6 cm.
Sisäastian koko: 19 x 8 x 2,5 cm.
Tilavuus: 500 ml.

 

Kuvaus

KÄYTTÖ

Valmista tiivisteestä ja puhtaasta vedestä käyttöliuos vaikutusajan mukaan (ks. taulukko). Aseta osiin puretut instrumentit kannella suljettavaan käyttöliuoksella täytettyyn liotusastiaan. Tarkista, että koko välineistö on liuoksen peitossa. Vaikutusajan jälkeen huuhdo instrumentit juoksevalla vedellä (vähintään juomaveden laatuisella) tai steriilillä vedellä ja kuivaa nukattomalla liinalla tai kertakäyttöisillä paperipyyhkeillä (älä laita kuivumaan ilmaan). Instrumentteja/tarvikkeita ei ole suositeltavaa pitää liuoksessa yli vaikutusajan.

Tiedoksi kauneuden tekijäll

Instrumenttien puhdistaminen käsin:

* Mikäli ei ole mahdollisuutta käsitellä instrumentteja välittömästi – aseta likaiset instrumentit kannella suljettuun astiaan/mukiin

  1. Täytä pesuallas haalealla vedellä (jos veden lämpötila ylittää 35°C, proteiinit koaguloituvat ja se vaikeuttaa niiden poistamista instrumentista).
  2. Pura kaikki instrumentit osiin.
  3. Aseta instrumentit kokonaan nesteeseen ja puhdista ne harjalla veden rajassa vähentääksesi roiskeiden syntymistä. Vältä juoksevan veden alla harjalla   puhdistamista.
  4. Kiinnitä instrumenttien puhdistamisessa huomiota niveliin (esim. saksien osalta).
  5. Huuhtele instrumentit kuuman juoksevan veden alla helpottaaksesi niiden kuivumista.
  6. Aseta liottamista sietävät instrumentit sopivalla desinfiointiaineella täytettyyn instrumenttien liotusaltaaseen.
  7. Liotus-desinfiointiliuoksessa instrumentteja/tarvikkeita pidetään vaikutusajan verran (liian kauan liuoksessa liotetut instrumentit/tarvikkeet voivat himmentyä).
  8. Vaikutusajan kuluttua huuhtele instrumentit uudelleen kuuman juoksevan veden alla.
  9. Kuivaa kertakäyttöisillä paperipyyhkeillä välttääksesi niiden saastumista ennen sterilointia. (Ei saa jättää ilmaan kuivumaan)

*Viilat ja ns. bufferit, jotka eivät siedä liotusta – puhdista puhtaalla harjalla irtoliasta ja huuhtele sitten veden alla, voit käyttää saippuoitua pesuharjaa lopun lian poistamiseen. Anna välineiden kuivua tai mahdollisuuden mukaan kuivaa ne kertakäyttöisellä paperipyyhkeellä. Ruiskuta välineet sopivalla desinfiointiaineella (suosittelen alkoholitonta ainetta). Vaihda paperiviilat usein.

Go to Top