Meikkisiveltimien puhdistusvaahto

Meikkisiveltimien puhdistusvaahto

10.00

Brush Foam on päivittäiseen käyttöön sopiva meikkisiveltimien puhdistusvaahto joka auttaa poistamaan helposti ja tehokkaasti meikkisiveltimiin kertyneet meikkijäämät, talin, kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet.

Puhdistusvaahto tuhoaa bakteereille ja sienille otollisen kasvuympäristön ja ehkäisee siten taudinaiheuttajien välittymisen asiakkaalta toiselle. Fenoksietanoli ja etyyliheksyyliglyseriini takaavat yhdessä antimikrobisen vaikutuksen.
Vaahtoon on lisätty hoitoaineita, jotka auttavat säilyttämään siveltimien karvojen pehmeyden, joustavuuden ja kestävyyden. Se on erittäin tärkeää herkkäihoisten asiakkaiden kohdalla.

Kuvaus

Varjostamme, kerrostamme, tupsuttelemme ja häivytämme. Jos käytät meikkiä, käytät todennäköisesti myös siveltimiä, vaikka monia meikkejä voi levittää myös sormin tai suoraan kasvoille. Tavallisen arkimeikin tekemiseen joku saattaa tarvita viisi erilaista sivellintä, kun toinen selviää yhdellä tai täysin ilman.

Useimmat pesevät kädet huolellisesti ennen meikkaamisen aloittamista – se on tärkeä vaihe, jotta turhia bakteereita ei ajaudu iholle. Koska pesit viimeksi meikkisiveltimesi? Vaikka edellisestä pesusta olisi jo kuukausia, taidat kuitenkin tietää tämän: meikkisiveltimissäsi muhii bakteeri jos toinenkin. Harva muistaa tai jaksaa pestä siveltimiään tarpeeksi usein. Ja kyllä, myös puuterisiin meikkeihin käytetyt siveltimet keräävät likaa.

Päivittäisessä käytössä siveltimiin kertyy kuollutta ihosolukkoa, likaa, öljyjä, saasteita ja bakteereita, kuten stafylokokki-, streptokokki- ja kolibakteereita, sekä sieniä ja viruksia.

”Brush Foam” vaahto myös desinfioi siveltimet. Helppo ja kätevä

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • päivittäiseen käyttöön sopiva
  • tuhoaa bakteereille ja sienille otollisen kasvuympäristön
  • sopii luontoperäisten, synteettisten ja Toray-siveltimien puhdistukseen

KÄYTTÖ

Annostele vaahtoa haalealla vedellä kostutettuun sieneen. Hankaa sivellintä sienessä olevalla vaahdolla niin, että vaahto jakautuu tasaisesti siveltimeen. Poista vaahto huuhtomalla sivellintä huolellisesti juoksevalla vedellä, purista siveltimestä liika vesi ja aseta sivellin puhtaan kankaan päälle kuivumaan.

* Siveltimet tulisi pestä ainakin viikoittain, jos niitä käytetään päivittäin. Lika haurastuttaa siveltimiä, joten teet siveltimillesi palveluksen, kun puhdistat ne säännöllisesti.

*Meikkisutien peseminen ei ole rakettitiedettä: tarvitset vain vettä ja mietoa saippuaa. Esimerkiksi Brush Foam siveltimille tarkoitettu puhdistusaine ovat tässä parhaita. Jos haluat lisää tehoa puhdistukseen, hanki siveltimille tarkoitettu pyykkilauta.

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi on se säilytettävä huoneenlämmössä, suojattava suoralta auringonvalolta ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

KOOSTUMUS

aqua purificata, balanced blend of anionic and nonionic surfactants, citric acid, methylisothiazolinone

pH 4-6

——————————

Tiedoksi kauneuden tekijälle

http://https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/99fdb101-a18c-4aa3-bb70-7f98a29fe8a6?fbclid=IwAR122miG77mRV29MrOsmJaGQAhpPrFWcnOTC3AczkPM-PbgjbhrH7ZLdq2U

 

Saatat myös pitää...

Go to Top