Amiinipohjainen pintojen puhdistus- ja desinfiointiaine

Amiinipohjainen pintojen puhdistus- ja desinfiointiaine

17.0065.00

Globacid®SF med:iä käytetään kaikkiin vesipesua kestävien eri materiaalista valmistettujen sairaanhoitovälineiden (potilastuolit, paarit, sänkyrungot ym.) ja pintojen (ovet, ikkunalaudat, kaapit, lattiat, seinät, vuoteen reunat, keittiökalusteet, pistokkeet ym.) puhdistukseen ja desinfiointiin. Sopii myös leikkaussalivälineiden puhdistukseen ja desinfiointiin.

Lisäksi tuote täyttää elintarviketeollisuuden, kauneudenhoitoalan ja muiden alojen viranomaisvaatimukset.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • taloudellinen
  • laajavaikutteinen
  • aldehyditön
  • erittäin hyvä puhdistuskyky
  • materiaaliystävällinen (metalli, muovi, pleksi)
  • neutraalin hajuinen

KOOSTUMUS

100g tuotetta sisältää vaikuttavia aineita: didekyylidimetyyliammoniumkloridi 6g, N-(3-aminopropyyli)-N- dodekyylipropaani-1,3-diamiini 5,5g

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

KÄYTTÖ

Valmista tiivisteestä ja puhtaasta vedestä käyttöliuos vaikutusajan mukaan, ks. taulukko. Käyttöliuoksen valmistamiseen ja puhdistusominaisuuksien parantamiseen viileää tai huoneenlämpöistä vettä. Huuhtele elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat vaikutusajan päätyttyä.
Huom! Vältä aldehydipohjaisten ja amiinipohjaisten valmisteiden joutumista kosketuksiin toistensa kanssa! Siitä syystä aikaisemmin aldehydipohjaisella valmisteella käsitellyt pinnat tulee puhdistaa aldehydijäänteistä.

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

Tuotella on bakterisidinen, tuberkulosidinen, fungisidinen, virusidinen vaikutus – vaipallisia viruksia (myos HBV, HIV, HCV, koronavirus, influenssa, vaccinia virus) ja vaippatomia virukasia (myos rota-, noro-, adeno-, polio- ja polyomavirus), itiöitä tappava vaikutus (Clostridium difficile).

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 1276, EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14561, EN 14562, EN 16615, EN 17126, DVG, DVV/RKI, DGHM/ÖGHMP

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi säilytä 5–25°C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä ja vältettävä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Muoviset pakkausmateriaalit ovat kierrätyskelpoisia. Muovinkeräykseen muovipakkaus soveltuu huuhdeltuna, pullo ja suljin eroteltuina. Pakkauskartonki lajitellaan kartonkikeräykseen. Pakkauksen ja valmisteen yhteensopivuus on laatuvarmennettu.

KOOSTUMUS

100g tuotetta sisältää vaikuttavia aineita: didekyylidimetyyliammoniumkloridi 6g, N-(3-aminopropyyli)-N- dodekyylipropaani-1,3-diamiini 5,5g

Go to Top