Amiinipohjainen instrumenttien desinfiointiaine

Amiinipohjainen instrumenttien desinfiointiaine

22.0082.00

AMIINIPOHJAINEN INSTRUMENTTIEN PUHDISTUS- JA DESINFIOINTIAINE

Globacid®ID on kustannustehokas, laajavaikutteinen, eloperäisiä epäpuhtauksia erittäin hyvin poistava aldehyditon, fenoliton ja klooriton valmiste metallisten ja muovisten instrumenttien ja tarvikkeiden, muun muassa kaikkien endoskooppien, esi- ja jälkidesinfiointiin.

Lisäksi tuote täyttää elintarviketeollisuuden, kauneudenhoitoalan ja muiden alojen viranomaisvaatimukset.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • laajavaikutteinen
  • soveltuu käytettäväksi instrumentti- ja ultraäänialtaissa sekä endoskoopin pesukoneissa (kannattaa lisätä vaahdonestoainetta).
  • valmis käyttöliuos säilyy käyttämättömänä 4 viikkoa
  • käytössä oleva käyttöliuos säilyy enintään 7 päivä
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

KÄYTTÖ

Valmista tiivisteestä ja puhtaasta vedestä käyttöliuos vaikutusajan mukaan (ks. taulukko). Aseta osiin puretut instrumentit kannella suljettavaan käyttöliuoksella täytettyyn liotusastiaan. Tarkista, että koko välineistö on liuoksen peitossa. Vaikutusajan jälkeen huuhdo instrumentit juoksevalla vedellä (vähintään juomaveden laatuisella) tai steriilillä vedellä ja kuivaa nukattomalla liinalla tai kertakäyttöisillä paperipyyhkeillä (älä laita kuivumaan ilmaan). Instrumentteja/tarvikkeita ei ole suositeltavaa pitää liuoksessa yli vaikutusajan.

Käytä Globacid®ID -käyttöliuoksen valmistamiseen viileää tai huoneenlämpöistä vettä.
Huom.! Hammashoidossa käytettäviä kulma- ja käsikappaleita ja turbiineja ei saa kastaa nesteeseen. Niiden ulkopinnat käsitellään pyyhkäisemällä pikadesinfektioaineella (esim. Vitasept®Wipes med).

Huom.! Vältä kosketusta aldehydipohjaisten valmisteiden kanssa! Siitä syystä aikaisemmin aldehydipohjaisella valmisteella käsitellyt pinnat ja instrumentit tulee puhdistaa aldehydijäänteistä.

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

Tuotella on bakterisidinen, tuberkulosidinen, C.albicans, virusidinen vaikutus – vaipallisia viruksia (myos HBV, HIV, HCV, koronavirus, influenssa virus) ja vaippatomia virukasia (myos rota-, noro-, adeno- ja poliovirus).

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 1276, EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14561, EN 14562, EN 1650

MUUT TESTAUSMENETELMÄT

DVG, DVV/RKI, DGHM/ÖGHMP, Karl Storz endoscope

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi säilytä 5–30°C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä ja vältä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

KOOSTUMUS

kvaternääriset ammoniumyhdisteet, amiini, ionittomat tensidit, kompleksinmuodostaja, korroosionestoaineet

pH 11-12

Tuotteella on CE-merkintä lääkinnällisten laitteiden direktiivin 93/42/ETY mukaisesti

 

Go to Top