Imurijärjestelmien emäksinen puhdistus- ja desinfiointiaine

Imurijärjestelmien emäksinen puhdistus- ja desinfiointiaine

55.00

HAMMASHOIDON IMURIJÄRJESTELMIEN EMÄKSINEN PUHDISTUS- JA DESINFIOINTIAINE

tiiviste

Tehokas aine päivittäiseen käyttöön imulaitteiden, sylkykuppien ja amalgaamisekoittajien huoltamiseen, puhdistamiseen ja desinfiointiin. Poistaa järjestelmästä myös pinttyneimmän lian sekä korroosiota aiheuttavat geelit. Likaantuneiden imujärjestelmien päivittäinen puhdistaminen takaa hygieenisyyden jopa hyvin laajan saastespektrin osalta kuten sylki, veri, dentiini- ja amalgaamipuru ja pitää infektioriskin kurissa.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • tehokkaat puhdistusominaisuudet
  • bakterisidinen (mm. tuberkulosidinen), virusidinen ja fungisidinen teho
  • ei vaahtoa
  • kustannustehokas
  • nopeavaikutteinen

Pakkaus 5L

Osasto:

Kuvaus

KÄYTTÖ

Käytön intensiteetin mukaan imurijärjestelmät tulisi puhdistaa ja desinfioida 1–2 kertaa päivässä 3-prosenttisella käyttöliuoksella (970 ml:aan viileää vettä lisätään 30 ml Suction 12N- valmistetta, sekoitetaan ja johdetaan liuos imurijärjestelmän lävitse). Vaikutusajan jälkeen imurijärjestelmä huuhdellaan huolellisesti vedellä (vähintään juomaveden laatuisella).

Huom.! Liuosta ei ole suositeltavaa pitää järjestelmässä yli asianmukaisen vaikutusajan.

KÄYTTÖLIUOKSEN VÄKEVYYDET JA VAIKUTUSAJAT

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

Tuotella on bakterisidinen, tuberkulosidinen, C.albicans, virusidinen vaikutus – vaipallisia viruksia (myos HBV, HIV, HCV, koronavirus, influenssa, vaccinia virus) ja vaippatomia virukasia (myos adenovirus).

3%

30ml/l

10min

10/2020

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN:

EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476

MUUT TESTAUSMENETELMÄT

DVV/RKI

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi säilytä 5– 30°C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä ja vältä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

VAROITUS!

Haitallista nieltynä. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä [tai suihkuta]. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin.

KOOSTUMUS

bifenyyli-2-oli, natriumhydroksidi, kaliumhydroksidi, dinatriummetasilikaatti, etidronihappo, kloorikresoli

pH 12

Tuotteella on CE-merkintä lääkinnällisten laitteiden direktiivin 93/42/ETY mukaisesti

Saatat myös pitää...

Go to Top