Hammasjäljennösten ja proteesien desinfiointiaine

35.00

Globadent®RTU on amiinipohjainen valmis liuos hammasjäljennösten, -proteesien ja jäljennöslusikoiden pesuun ja desinfiointiin. Käytetään silikonista, polyeetterikumista, polysulfidista ja hydrokolloidista valmistettujen proteesituotteiden tms. puhdistukseen ja desinfiointiin.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

  • nopea vaikutusaika (5 min)
  • kipsimallien tarkkuus erinomaisten puhdistusominaisuuksien vuoksi (veri, sylki tms.)
  • laajavaikutteinen
Osasto:

Kuvaus

KÄYTTÖ

Hammasjäljennöksen ottamisen tai hammasproteesien sovituksen jälkeen aseta ne kannella suljettavaan käyttöliuoksella täytettyyn astiaan 5 minuutiksi. Tarkista, että kaikki desinfioitavat pinnat ovat liuoksen peitossa. Vaikutusajan päätyttyä pese jäljennökset/proteesit (vähintään juomaveden laatuisella vedellä). Liuosta voi käyttää enintään 7 työpäivänä työn intensiteetin mukaan.

Huom.! Hammasjäljennöksiä, proteeseja tms. ei ole suositeltavaa pitää liuoksessa yli määrätyn vaikutusajan.
Huom.! Vältä kosketusta glutaarialdehydin kanssa!

VAIKUTUSAIKA

5 minuuttia

MIKROBIOLOGINEN VAIKUTUSSPEKTRI

Tuotella on bakterisidinen, tuberkulosidinen, C.albicans, virusidinen (myos HBV, HIV, HCV, koronavirus, influenssa ja vaccinia virus) vaikutus.

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN

EN 1276, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14562

MUUT TESTAUSMENETELMÄT

DVV/RKI, DGHM/ÖGHMP

SÄILYTYS

Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tuotteen laadun takaamiseksi säilytä 5– 30°C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä, korkki tiiviisti suljettuna ja vältä jäätymistä.

KIERRÄTYS

Käyttöliuos on ympäristölle haitatonta, ja kaikki vaikuttavat aineet ovat viemärissä biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä.

KOOSTUMUS

amiini, kvaternääriset ammoniumyhdisteet, etyleeniglykoli, 2-aminoetanoli, alkyylipolyglykosidia, metyylidivetyfosfaatti, korroosionestoaine

pH 10-11

Tuotteella on CE-merkintä lääkinnällisten laitteiden direktiivin 93/42/ETY mukaisesti

Go to Top